Gyorsan fogyni, egészséges is lehet: azt fogja javasolni önnek, hogyan kell csinálni!

Várjon egy pár hétig, egy családi ünnep, vagy más esemény, amely szeretné, hogy vizsgálja meg a legjobb. Ünnepi font, azonban rendezni azokat a legkevésbé megfelelő helyen, de még mindig nem tud szabadulni tőlük. Tájékoztatjuk, Hogy a trükköket meg a szabályokat, amely képes lesz arra, hogy lefogy, persze!

Milyen gyorsan tud fogyni?

Mindenekelőtt meg kell jegyezni, hogy a túlnyomó többség dietológov nem ajánlott diéta, ami miatt veszít többet, mint egy-egy fél kiló hetente. Egy ilyen diétát nem lehet egészséges. Egy csodálatos kicsit lassabb, de a tekintetben, hogy a tested.

Hatékony fogyás nagyon fontos az arány energia fogyasztás – energia fogyasztás. Teljesen nyilvánvaló, hogy ha azt szeretnénk, hogy lefogy, akkor a költségek több mint a jövedelem. A kiválasztás három módon – sem kezdeni, jelentősen több a gyakorlat, jelentősen kezdődik, hogy kevesebbet egyenek, vagy össze a két taktika. A harmadik lehetőség, általában az a legjobb. Ne feledje, hogy ha a hét folyamán minden nap körülbelül 500 kalóriát, több mint gondolnád, schudnete körülbelül fél kiló egy kiló hetente.

A túl kevés kalória kárára

Táplálkozási szakértők általában egyetértenek abban, hogy semmilyen diéta nem kevesebb, mint 1200 kalória (nők), illetve 1800 kolórií (férfi). Ebben az esetben, úgy kezdődik, hogy lelassul az anyagcsere, a szervezet, valamint a bevétel csökkentés esik a stressz. Az eredmény lehet az izmok összehúzódását. A kínálat a testet, a túl kevés kalória, ez a legrosszabb, amit tehetsz. Te is a testzsír, hanem az izmok, amelyek fontos fogyás” – jegyzi meg Dr. Michael Dansinger a legnagyobb vesztes a műsort.

Hogyan kell a gyakorlatban?

Az,cardio gyakorlatokat lehet törni a legtöbb kalóriát, így a zhadzovanie font ideális. Ezen kívül kell egy pár órát egy héten, hogy fordítson még silovému képzés” – mondja Dansinger, hozzátéve, hogy megszünteti kövér, az a tapasztalatom, hogy a legjobb képzés, amely során egy óra, egy ember izzad. Aerobic alapú, futás, cardio eszközök a tornateremben. Ha azt szeretné, hogy növelje a képzés hatása, hagyd, hogy az ő jelenlétében L-carnitín, amely növeli a kalória kiadások edzés közben. Ha legalább kezdetben úgy érzi, rossz közérzet óránként civčenie, akkor próbáld ki az intervallum edzés, amely gyors részek váltakoznak a pomalšími. nyugszik.

Lehet eredményesen fogyni csak diéta?

Mindenekelőtt megállapíthatjuk, hogy a diéta van nagy hatással, akár fogyni, egyre, vagy a súlyunk nem változik. A hatalom ebben az értelemben fontosabb, mint az edzés, de néhányan alapján túlzásba vinni, vagy nem egészen igaz.

Sportolók, egyéb

Között a sportolók, persze, ez nem gyakran történik meg, mert szeretik az aktív életmód, mozgás, mint olyan, nincs további megemlíti, hogy ez a probléma nem is olyan szokatlan, hogy a nagyközönség számára. Úgy értem a helyzetet, amikor az emberek megpróbálják fogyni csak a táplálkozás, fizikai, sportolás, teljes csökkentés nyert író.

Elmegy, de…

Mindenekelőtt választ kell adnunk arra a kérdésre, hogy ez a fogyás. Igen, természetesen ez lehetséges, de ő hozza a vele több komplikácii. Jelentős itt a szót, a hatékonyság, vagy a hatékonyságot.

Van egy különbség, amit százaléka elveszett súlyt képvisel zsírszövet, az izomtömeg, illetve a víz. Ha valaki csak ment a diéta, továbbá, nem alakult ki semmilyen ösztönzők formájában breakout tevékenységek (netrénuje vagy nešportuje), aránya az izomtömeg, az elveszett súlyt nőtt. A helyzet még rosszabb, amikor nem is figyeltem, hogy a minőségi táplálkozás, valamint a megfelelő egyensúlyt, a fogyasztás, az alapvető tápanyagok (különösen abban az esetben, ha az elégtelen mennyiségű fehérje).

A másik kérdés az, hogy lehetetlen, hogy lefogy hosszabb ideig, mert pár hét múlva lehet, hogy a napi kalória-bevitel jelentősen elmarad a napi szükségletek – az úgynevezett bazális metabolizmus. Ő kifejezett kľudovú energia fogyasztása a szervezetben, ami szükséges, hogy biztosítsa az élet alapvető funkciókat. Semmi drámai lesz, ha ő van alul, ezt az értéket kap időről időre, de ha a napi bevitel író lesz szintje alatt a fő exchange több, mint egy pár nap, ami jelentősen növeli a kockázatot bizonyos orvosi komplikácii.

Az az ember, aki nem szereti, nem akarja, hogy fogyni kell, hogy az elején a folyamat fogyás hogy az alacsony kalória-bevitel, valamint minden egyéb, csökkentése növeli a kockázatot. Amellett, hogy lassítja az anyagcserét, valamint a fent említett egyéni, ez a megközelítés könnyen bejutni egy olyan helyzetben, ahol nem csak fogyni, de az is okozhat, hogy bizonyos egészségügyi problémák.

Hatás

Többször is, hogy csökkenti az eleve alacsony jövedelem nem. Lesz fizikailag, mind mentálisan alján, majd miután visszatért a normál táplálkozás gyorsan újra priberiete, mert a lassan működő anyagcsere. Akkor fordul elő, a régi, ismert hatás, amely után a fizikai pálya gyakran még rosszabb volt, mint a diéta (nagyobb aránya a zsír kevésbé aktív izom tömeg).

Nagyon fontos, hogy nekem, személy életmód – milyen tevékenységeket végeztek a nap folyamán, szabadidő, tanulás, munka, stb. Ha valaki fizikailag megterhelő munka, de egy nap mozgásban van, lehet eredményesen fogyni csak megváltoztatásával diéta, mert van nagyobb energiafogyasztás, illetve adja, a testet az idő.

Testmozgás, sport-vagy nem csak arra képesek, hogy fejlett, mind a rendszer kardiovaskulárnemu egy kis ösztönzést. Te talán tudod, hogy a környezet, az emberek, akik az élet nem a kezében a botot, vagy a konditeremben, de vyformovanú, svalnatú karakter, slušnou teljesítmény (köszönhető, hogy a nehéz fizikai munka vagy rendszeres mechanikai munka a ház körül). Azonban a fent említett problémák előforduló azok az emberek, akik vezetnek a mozgásszegény életmód, valamint az irodai munkához.

Fogyás kiegészítők

Megjegyzés David: egy csomó ügyfelek nekem a kereskedelem számára.sportujeme.EN azt kérdezte, hogy spalovačom XYZ lehet schudnú nélkül is gyakorolja. Az emberek mindig keresik a hivatkozások. Igen. Erős spalovače termogénne, amely felgyorsítja az anyagcserét, segít átalakítani az energia hővé.

Azonban van egy nagy de. A sport a hatás sokkal jobb lesz. Ezen túlmenően az a személy valamit, akkor megkérdezi, energiát, sokkal könnyebben, “catch up” vagy a rosszra. Vagy a túlzott energiafogyasztás, vagy drastickou diéta, ami ahhoz vezet, hogy lassabb anyagcserét. Szóval azt hiszem, hogy ez a “megoldás oklieštené” én nem ajánlom.

Egy nehezebb utat egy vékony ábra

Azt hiszem, a kérdés az, hogy miért sőt olyan sok ember próbál fogyni, anélkül, hogy športovania? A végén, a mozgalom továbbra is az első helyen, móka, öröm. Ez egy természetes része az életünknek, amely javítja a hangulatot, egészség. A fogyás, a sport, több hatékony hoz hosszútávú eredményt, akkor miért bonyolítani a dolgokat?