Schudnite 5 kiló 3 nap gyakorlat nélkül, fogyókúra

Csodálatos alvás közben. Azonnali eredményeket. Ezek a szavak jól tudjuk. Amikor hirdet olvasni egy ilyen látvány, talán, hogy kell valaki, aki egy kicsit mondta okabátiť. Csak, hogy te egy csoda, hogy bél virózu, akkor ez a szlogenje a helyszínen. Miért nincs zsírszövet?

Hogyan kell szedni az ígéretek termékek gyors fogyás

Nincs kétségem afelől, hogy gyakran próbálják megtalálni a gyors, hatékony, persze (hogy mást) egy állandó módja annak, hogy megszabaduljon a ronda zsír a test körül. Nem kétlem, nem arról, hogy mit próbáltam egy diéta vagy csoda, kiegészítők, amely azt ígérte, az alvás hatását. Egy kis pochybujeme, hogy valamikor valószínűleg dolgozott. Hogy jött amellett, hogy rozčarovania nagyon jól tudod.

 A probléma azonban az, hogy csökkenti a zsír, hogy nem csak az emberek láthatók a probléma a túlsúly, vagy elhízás. Cím, valamint a sovány hölgy, olyan kis tušia, hogy 50 kg-os méret konfekčnej 34 a bőr cellulitis, így ez valószínűleg nem igaz. Sikertelen fogyás egy modern nők is, a férfiak teljesen normális. Hogyan kell kezelni a hype, a táplálkozás, valamint a különböző élelmiszerek? Mit tud osztani a megértést az a kérdés, hogy milyen mértékben érti, hogy a hivatkozások csak vezethet, hogy ugyanazon az úton, amelynek a neve a yo-yo effektus? Hogyan kell alkalmazni ezt a tudást a gyakorlatban a szívességet, így már chudnutím soha nem kell foglalkozni? Ez segít, hogy részben megértem a következő cikk.

Eddig meg nem értett, mit jelent a zsírszövet

Ahhoz, hogy megértsük ezt a kérdést, arra kérünk, hogy segíts egy kicsit a biológiai, fiziológiai folyamatok. Ha a túlsúly, illetve az elhízás meg kell értened, hogy a test, a viselkedés, az, hogy hozzon létre mechanizmusok, ami arra kényszeríti a testet, hogy növelje a kövér fenntartja. Ez životosprávou kényszeríteni a szervezet, hogy védje magát, így ez a győzelem nem a választás, hanem szükségszerűség. Természetesen figyelembe vesszük a mechanizmusok, amelyek az ellenkezőjét -, hogy a hatáskört a testület, hogy csökkenti a zsír fenntartja elfogadható minimum.

Zsírégetés, beleértve a kövér szervek között (viscelárny), igényel különleges intézkedéseket, amelyek szinte semmi közös nincs a hagyományos eljárások, amelyek annyira sikeresen használt évtizedekig (csökken a teljesítmény, csökken a termelés, kitartás, stb.). Ha tudjuk, hogy a fejét a fal nerozbijeme, kezelések, sok nő emlékeztessen minket a vágy, hogy növelje a fejét a falba, még erősebb, mint az utolsó (a következő, diéta, egyre több módon ezt az ígéretet gyors fogyás). De hogy a kis megértés, a kutatási kérdést, illetve a hatékonyabb járműveket.

Ahhoz, hogy megértsük, miért a test tárolja a zsírt, a tőzsde, meg kell értenünk, hogy az anyagcsere-folyamatok a szervezetben, ez a jelenség okozza. Meg fog lepődni, de a zsír valójában a Megváltó előtt a teljes katasztrófa – halál. Ez azt jelenti, hogy a zsírszövet van a biológiai jelentőségű fő funkciója, hogy megvédje a szervezetet a ezeket a problémákat:

 • a felhalmozódott méreganyagok, amelyek egyébként sértheti a kormány
 • a felhalmozási a lipidek, a koleszterin, ami oda vezethet, hogy az inzulin-rezisztencia, illetve a cukorbetegség
 • pedig hormonális egyensúly (androgének ellen ösztrogének), ami oda vezethet, hogy más problémák is, anyagcsere (vesztesége miatt a csont tömege, kognitív disfunkciám, csökkent szexuális aktivitás, öregedés, stb.).

Te vagy az, aki ad a test oka a súlygyarapodás, bár lehet, hogy hosszú évek során az ellenkezője. A szervezet megpróbálja megvédeni ezektől a negatív metabolikus változások, így csak a problémák anyagok “kitakarítja”, amíg a kövér tartalékok, amelyek, sajnos, egyre nagyobb aggodalommal. Különben a test a fontos szervek elöntött a méreg, létre kell az inzulin rezisztencia, a cukorbetegség, illetve az esemény más, hormonális problémák, hogy a fent leírt. Ez alapvetően egy túlélési mechanizmus, ezért fogyókúra nélkül, drogok, a termékek vagy a kezelések a világon nem segít megoldani a problémát, a túlsúly, ha eltávolítani a kiváltó okokat. Még ezek a hagyományos megoldások nem segítenek a probléma megoldásában a címet a tartós fogyás:

 • korlátozó energia fogyasztás a feltételezésen alapul, hogy csökkenti a súlyt
 • a teljes tétlenség minden típusú szénhidrátok az étrend
 • korlátozó zsírbevitel, fogyasztása az élelmiszer termékek nízkotučných
 • erőfeszítések a helyzet javítása érdekében hosszú vytrvalostnými gyakorlatok (cardio)
 • természetesen a termékek az ígéret csoda fogyás a fenntartható eredmények

Ezek a leggyakoribb hibákat, bár vezetnek, hogy egy ideiglenes schudnutiu, de a hagyományos jojo-effektus. A probléma az, hogy köszönöm, hogy ez a lépés csökkenti a pajzsmirigy-funkció, hogy korlátozza a váladék a nemi hormonok, anyagcsere spomalíte, elnyomása a funkció a libidó. Ez végül lehetővé teszi, hogy elveszíti bőr alatti zsír. Hogyan minimalizáljuk a fent említett anyagcsere-folyamatok a szervezetben, majd futtassa velük szemben a mechanizmusokat, hogy a vezető állandó testzsír csökkentés?

A szervezet ok, hogy ne tárolja a zsírt a raktáron

Ha a túlsúly, illetve az elhízás, amely a honosított a fenék, comb, has (Típus, körte), így a helyzet sokkal könnyebb, mint az emberek, akik sok a zsigeri zsír (egy fajta Alma), ami különösen a belek a hasüregi szervek között. Ezek az emberek nem tudnak fogyni más részein a testét, miközben nezbavia zsigeri zsír. Akár az első vagy a második Típusú túlsúly, meg kell értened, a legfontosabb láncszem, amely a test közötti táplálékfelvételt, inzulin, a biológiai funkció.

Az inzulin egy hormon, amely okozza, hogy a test energiát tárol, mint a zsír. A több kizárja, a több zsírt fenntartja naberiete. Inzulin anti-chudnúci hormon, amely fontos szerepet játszik a szervezetben. De a gyakori provokovanie szegény táplálkozás vezet a súlyos egészségügyi komplikációk. Csak, hogy a diéta állt egy nagy többsége a szénhidrátok, hogy magas a glikémiás index, s a tűz a tetőre. A modern táplálkozás, ez nem probléma, mert a túlnyomó többsége a menük, éttermek, vendéglátó, szupermarketek, gyorsan foodoch, más helyeken összpontosítani csak az a része szénhidrát. Te chutine olyan feldolgozott, hogy a legtöbb ember krvopotne zavarja, mert a kapcsolat a maximális tartalom, illetve nem tudják nélküle elképzelni az életüket. Hát…

Ez egy kellemes pályázati adja meg a szervezet, illetve egyéb anyagok, amelyek egy másik negatív hatás. Vannak különböző toxinok, technológia, termékek, illetve egyéb idegen anyagot, hogy az a test, ami kell, hogy legyen, mint a veszélyes áruk folyamatosan odpratané. Találd ki, hol? Így van, a zsírraktárakat. A test képes megvédeni az előnye a magas glikémiás élelmiszerek, valamint a méreganyagok, hogy a “mozog” a zsírszövet. Tehát, ha azt szeretnénk, hogy lefogy, akkor kell a testület, hogy biztosítsák a három alábbi lépéseket:

 • hogy növelje a hasznosítása kövér fenntartja, mint energiaforrás
 • növeli az anyagcsere-forgalom
 • javítja a test méregtelenítését

Lásd még:

 • Hogyan tartod magad formában képzés nélkül
 • Az elmúlt 60 év során kapunk derék 15 cm!
 • Celebritné őrült diéták, hogy posadia a seggét

 1. Hogyan kényszeríti a testet, hogy több zsírt éget, tartalékok

A legtöbb zsír bevitel energia fordul elő a sejt bizonyult a tudományos kutatás. A nagyobb az összeg, mitochondriálnych enzimek a szervezetben, annál hatékonyabb a zsírégetés fenntartja. Hogyan lehet növelni a számát mitokondriumok a szervezetben? Csak. Mivel a megnövekedett izomtömeg, hogy “éhes” energia. Izom csak a szövetek a szervezetben, amely tartalmazza a mitokondriumok, izom minősége közvetlen hatással van a hatékonyság a fogyás. De a test három típusú izomrostok, egyikük pedig hatással lesz a fogyás hatékonyabb, mint a másik kettő.

Ez pontosan az a fajta izomrostok, hogy használja a legkevesebb (különösen a nők). Arról beszélünk, hogy szuper-gyors izomrost, amely jelentősen növeli a szervezet képességét, hogy zsírt éget, mint energiaforrás. Ezek az izmok hatékony lehet, hogy hozzon létre egy nagyon rövid, de intenzív edzés, amely következtében egy majdnem “összeomlását”. Elvileg ez nem arról szól, semmi más, mint növeli a valószínűségét, hogy a test túlélni a fitness. A természet nestvorila minket egész nap ül az Íróasztal mögött, vagy a volán mögött. Aki nem tartja tiszteletben, hogy ez a természet törvénye van arról, hogy a fizikai bátorság kell, túlsúlyos, elhízott, csak összeegyeztetni.Pont.

 1. Hogyan növeli az anyagcsere-forgalom a maximális

Az energia, hogy a test képes arra, hogy éget a nap folyamán, meg lehet tekinteni, mint a teljes metabolikus energia forgalom. Ha van egy test magas anyagcsere-forgalom, a képesség, hogy a folyamat a felhasznált energia a szénhidrát, illetve növeli kövér, ugyanakkor ez az állapot megakadályozza, hogy a felhalmozódása a lipidek a vér, máj. A metabolikus ráta, a forgalom csak akkor lehet növelni az alábbi lépéseket:

 • azáltal, hogy javítja a fizikai képzés a rövid, de intenzív edzések hogy alternatív erőt gyakorol saját tömeg
 • végrehajtása a részleges vagy teljes böjt legalább 3 nappal az után, hogy minden más (legalább 1-2 havonta egy alkalommal), amelyek közül néhány különösen, zöldséglevek, levesek, sok folyadékot